Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

MÜSİAD ‘da Ahmet Çömez dönemi

MÜSİAD ‘da  Ahmet Çömez dönemi

Bandırma Müstakil İşadamları Derneği (MÜSİAD), 17. Genel Kurulu'nu Haydarçavuş Mahallesi, General Ali Hikmet Paşa Caddesi No: 7'deki yeni bürosunda gerçekleştirdi.

Bandırma Müstakil İşadamları Derneği (MÜSİAD), 17. Genel Kurulu’nu Haydarçavuş Mahallesi, General Ali Hikmet Paşa Caddesi No: 7’deki yeni bürosunda gerçekleştirdi.
32 üyenin katılımı ile yapılan genel kurulda Ahmet Çömez’in başkanlığındaki yönetim şu isimlerden oluştu: M. Remzi Bağcı, Ayhan Atik, Göksel Karlahan, Atakan İşgüder, M. Akif Dişlikçi, B. Fatih Tanbatar, Encan Aydoğdu, Serkan Aslan, Recep Ökmen.
Denetleme Kurulu’na ise Eşref Kasapoğlu, Ekrem Yüzbaşı, Rana İ.Berber seçildi.
Genel kurulun ardından yeni şube binasının açılışı yapıldı. Açılışa Belediye Başkan Vekili Atilla Elmastaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Saadettin Pircioğlu, Müftü Süleyman Küçük çok sayıda davetli katıldı.
GALA YEMEĞİ
Akşam da, Oda Restoran’da genel kurul gala yemeği verildi. Yemeğe Belediye Başkan Vekili Erhan Elmastaş, Bandırma Devlet Hastanesi Başhekimi Muzaffer Şenveli, Bandırma Ticaret Borsası Başkanı Halit Sezgin, Eti Maden İşletmeleri Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları Müdürü Recep Şekerci, Müftü Süleyman Küçük ve kalabalık bir topluluk katıldı. Yemekten önce konuşan önceki başkan İhsan Turgut, MÜSİAD olarak Bandırma’yı en iyi şekilde temsil ettiklerini belirtti. Yeni başkan Ahmet Çömez ise MÜSİAD’ın, son yıllarda, ülke genelinde 1 milyon 600 bin kişiye istihdam sağladığını vurgularken, Bandırma’ya doğru yatırımlar getirilmesi için çaba harcayacaklarını bildirdi. Ardından, yeni üyeler Cumhur Geçici, Ahmet Bakır ve Nuri Şahin’in de rozetlerinin katılmasıyla MÜSİAD’ın üye sayısı 35’e yükseldi.
Haber : Önder Balıkçı



  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı